Bereid je voor op een

unieke ervaring met Beweegpauze

Masterclass - teambuilding

Bereid je voor op een unieke ervaring met Beweegpauze!

Wij dagen jouw team uit met activiteiten die competitie en teamwork combineren voor een krachtige teamsfeer.

We onthullen de geheimen van een pijnvrij, energiek en fit lichaam, onmisbaar voor een gezonde werkomgeving.

02

Reflextest

Verwelkom je team met een uitdagende start: onze Reflextest. Deze meet niet alleen het reactievermogen van je medewerkers, maar creëert ook een energieke sfeer door middel van een leuke competitie, versterkend voor het teamgevoel.

 

Beweegverhaal

Na deze boeiende test nemen we je medewerkers mee op een reis door ons unieke beweegverhaal. Ontdek samen hoe het lichaam functioneert, hoe fysieke klachten ontstaan, de impact van stress op het lichaam en welke stappen genomen kunnen worden voor een pijnvrij, energiek en fit lichaam.

 

Poëziewandeling

Afsluiten doen we met onze Poëziewandeling, waarbij een dichter onze speciaal geschreven gedichten over Beweegpauze deelt. De kracht van taal, emotie en gedeelde ervaringen zal deze teamversterkende masterclass onvergetelijk maken voor jouw bedrijf en haar medewerkers.

IMG_20240104_121129

Beweegpauze

Verminder de fysieke klachten door onze beweegpauze

Beweegpauze vormt het ontbrekende puzzelstukje binnen uw ergonomisch beleid, waarmee fysieke klachten verminderen en op een plezierige wijze een impuls wordt gegeven aan de stressbestendigheid en productiviteit van uw medewerkers.

Ons doel is om zoveel mogelijk van uw medewerkers met een zittende functie op een aangename, educatieve, en ergonomisch verantwoorde manier in beweging te brengen.

Beweegpauze benadrukt het negatieve effect van langdurig zitten op de gezondheid en biedt een professionele oplossing door medewerkers te stimuleren hun zitgedrag te doorbreken met onze online beweegmomenten.

Door Beweegpauze in te zetten, wordt niet alleen de concentratie gestimuleerd, maar wordt ook de klantgerichtheid verhoogd, terwijl fysieke klachten actief worden aangepakt en gemotiveerd doorbroken.

beweegpauze bij je thuis
  • elke maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag van 11u50 tot 12u10

 

  • levendige mix van oefeningen, ergonomische tips en stimulerende activiteiten

 

  • innovatieve aanpak

Elke week 20 minuutjes beweegpauze zorgt ervoor dat mijn spanningshoofdpijn in het weekend voorgoed tot het verleden behoort!

Jurgen

95% van mijn dag bestaat uit zitten achter mijn computer. De beweegpauze is dan ook meer dan welkom. Na 20 minuten voel ik me als herboren. 

Yvan