Personal Training in groep

Small Group Personal training

Op en top Bewegen

Op zoek naar een motiverende en ervaren personal trainer? Maak kennis met Kevin, jouw persoonlijke begeleider voor het behalen van jouw fitnessdoelen! Of het nu gaat om gewichtsverlies, het versterken van je lichaam, of het verbeteren van je conditie, Kevin staat klaar om samen met jou het perfecte traject uit te stippelen.

In onze Small Group Training, onder leiding van Kevin, wordt de groepsdynamiek naar een hoger niveau getild. Werk samen met maximaal 8 personen aan je persoonlijke doelen en ontdek dat samen trainen echt het verschil maakt!

Verwacht gevarieerde sessies waarin we je begeleiden bij oefeningen voor kracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit en stabiliteit. Het complete pakket voor een gezondere en actievere levensstijl, allemaal binnen een stimulerende en leuke sfeer.

Heb je vrienden, collega's of familie die samen met jou de uitdaging willen aangaan? Of wil je instappen in een bestaande small group training? Iedereen is welkom! En natuurlijk kun je jouw sessies aanvullen met persoonlijk voedingsadvies of individuele trainingssessies met Kevin.

small group training_hallo jij

Resultaatgericht sporten

Een hoog fungehalte

Begeleiding op maat

Een fitter, sterker en leniger lichaam

Voordelen van Small Group Personal Training

Bij ons laten we jou het beste uit jezelf halen en ondersteunen we je bij het bereiken van je doelen. Onze Small Group Personal Training is ideaal voor iedereen die geniet van gezamenlijke workouts en de extra dimensie van een persoonlijke, gerichte training zoekt.

De groepen zijn bewust klein, zodat je op je eigen niveau en tempo kunt trainen. De dynamiek van gezamenlijk sporten werkt vaak extra motiverend!

Specifiek afgestemd op kleine groepen, omvatten de workouts een scala aan oefeningen. Van cardio- tot krachttraining, lichaamshouding tot flexibiliteit, stabiliteit tot coördinatie, en meer – alle spiergroepen komen aan bod!

Small Group Personal Training biedt de voordelen van intensieve fitness met een personal trainer, maar tegen een toegankelijker tarief doordat je de kosten deelt met anderen.

In onze holistische aanpak hechten we veel waarde aan het welzijn van zowel lichaam als geest. Daarom besteden we speciale aandacht aan het bevorderen van ontspanning en rust, waardoor je kunt herstellen van de dagelijkse fysieke en mentale inspanningen. We streven naar een evenwichtige benadering om jouw Body & Mind in optimale gezondheid te houden.

1. Gratis intake

Tijdens het gesprek leren we elkaar in een leuke sfeer wat beter kennen. We bespreken samen je doelen, wensen, behoeften en eventuele gezondheidsklachten, blessures of andere bijzonderheden.

2. Analyse

We doen samen enkele oefeningen die we achteraf gaan analyseren. Op die manier ervaar je onze unieke beweegmethode.

3. Tips & Advies

Daarnaast geef ik jou direct enkele tips en bruikbaar advies mee, zodat je praktisch al aan de slag kan.

hallo_jij_beweeg_pijnvrij_4593

Onze beweegscan richt zich specifiek op de analyse van jouw individuele bewegingspatroon.

Dankzij de Small Group Training van Kevin ben ik fitter en sterker geworden. De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend en de sfeer is erg motiverend. Door samen met anderen te trainen, haal ik het beste uit mezelf.

Jan

Kevin biedt meer dan alleen personal training. Hij geeft me ook waardevolle voedingsadviezen die me helpen om mijn doelen sneller te bereiken. Met zijn professionele begeleiding en persoonlijke aandacht voel ik me in staat om alles te bereiken wat ik me heb voorgenomen.

Petra