Groepslessen

Een training op maat!

Sociale connectie is superbelangrijk voor een goede gezondheid. Daarom bewegen we ook vaak in groep! 

Terug naar de basis, zonder gedoe met apparaten. Train je hele lichaam. We leggen de focus op conditie, kracht, lenigheid en explosiviteit.

hallo_jij_individuele training

Oefeningen op maat van uw lichaam, samen met anderen

In onze Small Group Personal Training sessies combineren we de voordelen van persoonlijke begeleiding met de motivatie en dynamiek van een kleine groep.

Hier draait het allemaal om jouw unieke doelen en behoeften. Onze toegewijde trainers nemen de tijd om je persoonlijk te begeleiden, afgestemd op jouw specifieke behoeften. De energie van de groep benut je voor een dynamische workout.

Of je nu streeft naar verbeterde kracht, conditie, of een gezondere levensstijl, we zorgen ervoor dat elke sessie afgestemd is op jouw individuele doel.

20220608_211251

Ontdek de energie van outdoor interval training!

Pas je eigen tempo aan, daag jezelf uit en ervaar de verkwikkende kracht van onze outdoor interval trainingen. Met een combinatie van frisse buitenlucht en intensieve intervaloefeningen, bieden onze sessies een effectieve en prikkelende workout.

Of je nu werkt aan het verbeteren van je conditie, het verbranden van vet of het opbouwen van kracht, onze outdoor interval training belooft een boeiende mix van uitdaging en afwisseling.

Ontdek de wereld van actieve beweging buiten, geniet van de voordelen en bereik opwindende resultaten met onze unieke en inspirerende outdoor interval trainingssessies!

093-MOVE CLEVER kopie

Ontdek de energie van sporten in de natuur!

Onze sessies op zaterdag brengen de verfrissende buitenlucht samen met intensieve intervaloefeningen voor een effectieve en stimulerende workout. Of je nu werkt aan je conditie, vetverbranding of spierkracht, onze training biedt de perfecte mix van uitdaging en variatie.

Beweeg op jouw tempo, daag jezelf uit en geniet van de voordelen van deze dynamische en verkwikkende trainingservaring in de open lucht.

Maak je klaar om buiten te bewegen en resultaten te behalen met onze wekelijkse trainingssessies!

hallo_jij_beweeg_pijnvrij_4593

Gratis beweegscan

Ontdek jouw Unieke Bewegingspatroon

Onze beweegscan richt zich specifiek op de analyse van jouw individuele bewegingspatroon.

1. Gratis intake

Tijdens het gesprek leren we elkaar in een leuke sfeer wat beter kennen. We bespreken samen je doelen, wensen, behoeften en eventuele gezondheidsklachten, blessures of andere bijzonderheden.

2. Analyse

We doen samen enkele oefeningen die we achteraf gaan analyseren. Op die manier ervaar je onze unieke beweegmethode.

3. Tips & Advies

Daarnaast geef ik jou direct enkele tips en bruikbaar advies mee, zodat je praktisch al aan de slag kan.

terug_fit_hallo_jij

Persoonlijke aanpak

Begeleiding op maat

Afgestemd op jouw behoeften

Fysieke doelen

Algehele welzijn

Voordelen van Onze Bootcamp

De voordelen onze bootcamp gaan verder dan alleen het verbranden van calorieën. In tegenstelling tot traditionele sportscholen met apparaten, biedt onze bootcamp een verfrissende afwisseling.

  1. Intensieve Training: Elke sessie is intensief en richt zich op alle spiergroepen, waardoor je strakkere spieren ontwikkelt en je uithoudingsvermogen verbetert.
  2. Buiten Sporten: Laat de sportschool achter je! Geniet van de frisse lucht en ervaar de flexibiliteit van buiten sporten in een groep.
  3. Op Jouw Niveau: Jij bepaalt je eigen niveau en kunt elke keer weer worden uitgedaagd, of je nu je conditie wilt verbeteren of aan je flexibiliteit wilt werken.
  4. Afwisseling: Van kettlebell-oefeningen tot hardlopen, onze gevarieerde workouts zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en plezier hebt in het sporten.

 

Onze bootcamp biedt een dynamische trainingsmethode die verder gaat dan de gebruikelijke inhoud van traditionele fitnessprogramma's. Doe mee en ontdek de voordelen van onze energieke en motiverende bootcamp!

op en top fit

"Op en top Fit" heeft mijn rug- en nekklachten verholpen en het buitensporten verhoogde mijn weerstand en motiveert me enorm. De professionele begeleiding van Kevin maakt het verschil!

Fatima

Het is fijn dat je op je eigen niveau kunt meetrainen. Kevin past de oefeningen indien nodig aan, zodat iedereen optimaal kan profiteren. Deze bootcamp is zeker een aanrader! Je zult versteld staan wat je lichaam in zich heeft.

Sven