Personal training

Onze begeleiding op maat is Op en top UNIEK.

  • Uw lichaam mag geen rem meer zijn op uw leven! Jij wilt vanalles doen, alleen je lichaam houdt u tegen. Je ervaart pijn, je bent vermoeid en je barst niet meer van energie. 
    Deze signalen vertellen dat het lichaam iets anders nodig heeft dan wat jij op vandaag doet.

 

  • Onze Unieke aanpak start bij de "Beweegscan". We gaan op zoek naar de oorzaken van uw klachten en ervaringen en bepalen een plan om je lichaam terug te fit te krijgen.

 

  • Personal training bij Kevin gaat verder dan alleen maar oefeningen op kracht. We openen een zienswijze dat uw lichaam op zijn unieke manier beweegt. Met de aanpak groeien we op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Persoonlijke aanpak

Begeleiding op maat

Afgestemd op jouw behoeften

Fysieke doelen

Algehele welzijn

hallo jij personal training 02

1. Gratis intake

Tijdens het gesprek leren we elkaar in een leuke sfeer wat beter kennen. We bespreken samen je doelen, wensen, behoeften en eventuele gezondheidsklachten, blessures of andere bijzonderheden.

2. Analyse

We doen samen enkele oefeningen die we achteraf gaan analyseren. Op die manier ervaar je onze unieke beweegmethode.

3. Tips & Advies

Daarnaast geef ik jou direct enkele tips en bruikbaar advies mee, zodat je praktisch al aan de slag kan.

hallo_jij_beweeg_pijnvrij_4593

Onze beweegscan richt zich specifiek op de analyse van jouw individuele bewegingspatroon.

Ik kan eindelijk weer doen wat ik wil! Jarenlang had ik last van pijn en vermoeidheid. Door de unieke begeleiding van Kevin heb ik de oorzaken van mijn klachten achterhaald. Met een persoonlijk plan ben ik stap voor stap sterker geworden en heb ik mijn energie teruggevonden. Nu geniet ik voluit van het leven zonder beperkingen.

Anita

Mijn lichaam én geest zijn in balans. De beweegscan van Kevin gaf me waardevolle inzichten in mijn lichaamsbeweging. Door de unieke aanpak ben ik niet alleen fysiek sterker geworden, maar ook mentaal en emotioneel. Ik ervaar meer rust en kan beter omgaan met stress. Dankzij Kevin heb ik een completer en gezonder leven.

Laura