Verhoogde druk tijdens het zitten

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”557″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wanneer je zit zal de stoel of zitbal waarop je geplaatst bent je bekken gaan dragen. Dit zorgt ervoor dat er weinig tot geen ruimte is voor je bekken om te bewegen. Maar beweging is noodzakelijk om de druk van je bovenlichaam te verspreiden. Een functie van het bekken is namelijk: de druk van boven -en onderlichaam optimaal verdelen.

Met een zithouding krijgt je bekken dus niet de nodige vrijheid om te bewegen, waardoor spanning zich gemakkelijk begint op te hopen in de lage rug. Dit zal je ervaren als pijn in de onderrug.

Wat kan helpen?

Als beweegspecialist geef ik je graag oefeningen mee die je tussen het zittend werk door kan uitvoeren. Je vindt ze op de sociale media van Hallo Jij.

Blijft je pijn toch aanslepen en wil je het probleem gericht aanpakken?
Neem gerust contact met mij op via kevin@hallojij.be[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wist je dat Hallo Jij ook beweegprogramma’s voor bedrijven aanbiedt?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bij HalloJij help ik je om een gezonde en dynamische werkomgeving te creëren voor jou en jouw medewerkers.
Pijnvrij werken is immers productiever en rendabeler.

Ontdek er hier alles over.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]