Pak de oorzaak van je pijn aan!

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”510″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bepaalde houdingen hebben een grote impact op het lichaam. Je lichaam kan deze houdingen moeilijk verwerken, waardoor je pijn krijgt.

Hoe kan je de pijn doen verdwijnen? Chronische pijn is een probleem van het hele lichaam.

Daarom is het belangrijk dat je niet enkel het pijnlijke deel gaat behandelen. Je moet op een andere plaats in je lichaam op zoek gaan naar de oorzaak en die aanpakken.

Kevin helpt je hierbij! Wat Kevin van HalloJij doet, is niet de pijn zelf bestrijden maar de plaatsen in je lichaam die de pijn veroorzaken aanpakken. Het is niet omdat je lage rugpijn hebt, dat je jouw rug moet masseren of enkel rug- en buikspieren hoeft te trainen.

Ga samen met Kevin op zoek naar de oorzaak van die pijn en pak de pijn gericht aan. Op die manier verdwijnen je klachten en kan je pijnvrij (blijven) bewegen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wist je dat Kevin ook beweegprogramma’s voor bedrijven aanbiedt?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Kevin van HalloJij helpt jou om een gezonde en dynamische werkomgeving voor jouw medewerkers te creëren. Pijnvrije medewerkers zijn immers productievere en rendabelere medewerkers. Ontdek er hier alles over.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”505″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]