Is mijn zithouding dé oorzaak van mijn nek- en rugpijn?

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”500″ img_size=”full”][vc_column_text]Als je meer dan 4 uur per dag achter een computer zit, gaat je nek een bepaalde houding aannemen. De houding die je lichaam vandaag aanneemt is het resultaat van de houding, (beweeg)routine en stressbelasting vanuit het verleden. Er ontstaan onevenwichtigheden in je lichaam. Hoe meer je een (onevenwichtige) houding herhaalt, hoe meer je op die manier vast komt te zitten. Zit- en beweegvariatie is dus de sleutel!

Met gerichte oefeningen en bewegingen zorgt Kevin ervoor dat je de onderontwikkelde of overbelaste zones in je lichaam terug gaat gebruiken en deze leert ontspannen. Op die manier worden je rug en nek terug ontspannen. Je zal pijnvrij bewegen en je zal snel minder rug- en nekpijn ervaren.

Dankzij de oefeningen leert je lichaam in een aantal weken tijd automatisch beter bewegen waardoor je chronische klachten zullen verdwijnen. Eindelijk pijnvrij bewegen, werken én slapen!

Contacteer beweegspecialist Kevin voor een gratis intakegesprek en ontdek hoe hij jouw chronische pijn aanpakt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Wist je dat Kevin ook beweegprogramma’s voor bedrijven aanbiedt?

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Kevin van HalloJij helpt jou om een gezonde en dynamische werkomgeving voor jouw medewerkers te creëren. Pijnvrije medewerkers zijn immers productievere en rendabelere medewerkers. Ontdek er hier alles over.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”505″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]